Floriaan

Floriaan is het toonaangevende advies- en ingenieursbureau op het gebied van integrale brandbeveiligingsconcepten. Als brandveiligheidsadviseur draagt Floriaan zorg voor complexe vraagstukken die volledig worden aangepakt. Van planvorming, ontwerp, aanbesteding tot en met realisatie. Floriaan biedt passende en praktijkgerichte oplossingen om gebouwen optimaal te beveiligen tegen brand, zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw.

Integrale werkwijze
Dankzij een nauwe samenwerking met toetsende en handhavende partijen, en de nodige ervaring uit het verleden, is Floriaan in staat om toekomstige knelpunten te herkennen én te voorkomen. Dit op zowel organisatorisch, bouwkundig als installatietechnisch gebied. Grijze gebieden maakt Floriaan zwart/wit, zodat er afgewogen ontwerpkeuzes worden gemaakt. Dankzij haar heldere rapporten, correcte Programma’s van Eisen, Uitgangspuntendocumenten en complete bestekken worden hierdoor veel tijd, geld en discussies bespaard.

Team Floriaan
De brandveiligheid is zo integraal gewaarborgd en klanten zijn volledig ontzorgd. Met een hecht team werkt Floriaan al jarenlang met heel veel plezier voor een groot aantal gerenommeerde klanten.


Contactpersoon

Anton Raap
Directeur
T: +31 (0)418 57 38 00
E: anton.raap@floriaan.nl

Andere leden