Peutz

Peutz adviseert op het gebied van brandveiligheid. Daarbij richten we ons vooral op de veiligheid van mensen. Uiteindelijk is veilig kunnen vluchten het allerbelangrijkste. Daarnaast hebben we ook aandacht voor aspecten als het beheersbaar houden en terugdringen van brand.

Integraal ontwerpen
Al in de ontwerpfase van een gebouw is brandveiligheid een cruciaal aandachtspunt. Welke materialen gebruik je? Welke bouwkundige en  installatietechnische voorzieningen zijn noodzakelijk? Wat betekent dat voort de kosten? In een optimaal architectonisch ontwerp zijn brandveiligheid, bruikbaarheid en de investeringskosten op een logische en gunstige manier met elkaar geïntegreerd.

Wat doen wij?
Peutz adviseert brandveiligheidsvoorzieningen op het gebied van ontvluchting, rook- en brandcompartimentering, beheersbaarheid van brand en rookbeheersing. Hierbij gaat het om bouwkundige voorzieningen, maar ook om installaties. In onze adviezen combineren we onze expertise en kennis van de complexe regelgeving, met een verantwoorde dosis creativiteit.


Contactpersoon

David Den Boer
Directeur
T: 024-357 07 07
E: d.denboer@peutz.nl

Andere leden