SGS Floriaan

SGS Floriaan is het toonaangevende advies- en ingenieursbureau op het gebied van integrale brandbeveiligingsconcepten. Zij beperken zich niet alleen tot de uitvoering, maar zijn juist specialist op het gebied van integrale brandveiligheid. Een onafhankelijk partner die u tijdens een roerige tijd van reorganisatie, nieuwbouw of verbouwingen begeleidt, adviseert en ondersteunt. Hun kracht: zij herkennen de problemen in de praktijk en weten dit te vertalen naar een passende en praktijkgerichte oplossing. Een visie op brandbeveiligingsmaatregelen is hierbij voor hen niet langer een vraag, maar een zekerheid waarmee zij integrale oplossingen aanbieden.

Daarom SGS Floriaan
Dankzij een nauwe samenwerking met toetsende en handhavende partijen, en de nodige ervaring uit het verleden, zijn zij in staat om toekomstige knelpunten te herkennen én te voorkomen. Dit op zowel organisatorisch, bouwkundig als installatietechnisch gebied. Grijze gebieden maken zij zwart/wit zodat er afgewogen ontwerpkeuzes worden gemaakt. Hun heldere rapporten, correcte PvE’s en complete bestekken besparen hierdoor veel tijd, geld en discussies.

Hun mensen
Met een team van ervaren, betrokken en enthousiaste professionals leveren zij kwaliteit en continuïteit. Hun adviseurs kunnen doeltreffend adviseren en zijn bekend met de door de overheid gestelde brandveiligheidseisen. Hierdoor bent u in staat om uw projecten efficiënt en kosteneffectief (brand) veilig te realiseren.

Waarom SGS Floriaan? Zij vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

Team SGS Floriaan
De brandveiligheid is zo integraal gewaarborgd en klanten zijn volledig ontzorgd. Met een hecht team werkt SGS Floriaan al jarenlang met heel veel plezier voor een groot aantal gerenommeerde klanten.


Contactpersoon

Petra Briggen
Operations Manager
T: +31 6 55 26 21 69
E: petra.briggen@sgs.com

Andere leden